Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği henüz fazla önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Yangın bapsı ile tam olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı düzenınacak önlemlerden biridir. Binada mevcut kişilerin gücük müddet içerisinde dünyaarı çıihtiyarlmasını sağlayan bu merdivenler aynı zamanda özge doğal afetler ya da negatif durumlara karşı da boşaltma gestaltlmasını katkısızlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma normal şekilde boş bulundurulmasından, yapı veya fiilyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yama Mekanizması: Yangın kapıları, yangın esnasında baştan sona kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yakın yahut yaylı menteşe bunu katkısızlar.

Hakkari Haberleri kategorisinde yan düzlük tüm haberlerin yasal sorumluluğu alakadar salık ajanslarına aittir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu ovamızda;

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs Yangın Çıkış Kapısı bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı düzgün aralıklarla ve vadiında uzman bilirkişi tarafından denetçi edilmelidir. Makul bazı kriterlere nazaran meydana getirilen kontroller sonucunda bir yoklama sıralaması tutulmalı.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page